“In Balans” Valpreventie

Thuiswonende senioren uit het Westland, Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Rijswijk kunnen deelnemen aan een 12 weken durend beweegtraject. In diverse woonzorglocaties en wijkcentra verzorgen wij beweegactiviteiten en bijeenkomsten om valongevallen te voorkomen en de zelfredzaamheid van senioren te vergroten. Door regelmatig te bewegen voelt u zich fit en bovendien ontmoet u door het bewegen in groepsverband ook andere senioren. Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat valpreventie het aantal valongevallen met ruim 60% vermindert.

Beweegtraject
Het 12 weken durend beweegtraject is gebaseerd op de erkende interventies ‘In Balans’ en ‘Functioneel Trainen Ouderen’. Een beweegcoach verzorgt activiteiten die een positief effect hebben op uw spierkracht, flexibiliteit, balans, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Als u behoefte heeft aan intensievere ondersteuning is daarnaast ook individuele begeleiding mogelijk.

Locatie(s)
– Delft
– Den Haag
– Rijswijk
– Leidschendam-Voorburg
– Voorschoten
– Westland

Kosten
Deelname voor 12 weken is € 50,-. Ouderen met een ooievaarspas krijgen 50% korting. Na een gratis proefles maakt u de keuze om wel of niet deel te nemen.

Aanmelden
Aanmelden kan via telefoonnummer: 015-2411155 of via het aanmeldformulier

20931 Comments